RÓLUNK

Nagesz iroda

 

Tisztelt Olvasó!

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott Nagykanizsai Gazdasági Ellátó szervezet, rövidített nevén a NaGESZ 2014. július 1. nappal kezdte meg a működését.

A költségvetési szerv megalakítását a városvezetés részéről elsősorban az indukálta, hogy az önkormányzat által működtetett kulturális, oktatási, és szociális önkormányzati intézmények gazdálkodási, pénzügyi, műszaki karbantartási tevékenységét gazdaságosan, hatékonyan és átláthatóan lássa el az alapító okiratának megfelelően.

Megalakulását követően a szervezet a vállalkozási tevékenység ellátására is berendezkedett, és folyamatosan fejleszti e feladat ellátásához szükséges feltételeket is.

A NaGESZ munkáltatói tevékenységet is ellát a működtetett intézmények esetében, így a központi irodákon felül létszáma ezen gazdasági és technikai személyzettel (takarító, karbantartó, portás) együtt teljes. Előzőeken felül a tevékenységi keretébe tartozik az intézményi közfoglalkoztatás megszervezése is.

A szervezet központi irodája a Nagykanizsa Fő u. 8. (Bazár udvar), karbantartói részlege a Fő u. 21. szám alatt található.

A szervezettel kapcsolatos részletes információkért, elérhetőségeinkért tekintse át honlapunk menüpontjait!

 

Üdvözlettel:

Horváth István
igazgató

 

 

Letölthető dokumentumok