Közétkeztetés

Tájékoztató gyermekétkeztetéssel kapcsolatban

A gyermekétkeztetéssel kapcsolatos feladatokat a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet (Nagykanizsa, Fő út 8.) látja el.

Étkezési térítési díj elszámolásával és fizetésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

Az étkezési díjakat minden hónapban előre kell kifizetni, a tárgy havi hiányzások a következő hónapban kerülnek elszámolásra.

Betegség vagy egyéb ok miatti hiányzásokat délelőtt 9 óráig kérjük jelezni a NaGESZ elérhetőségein. Minden esetben a bejelentést követő naptól tudjuk lemondani az étkezést. A hiányzást ingyenes étkezőnél is kérjük előre jelezni.

Késői lemondás esetén lehetőséget biztosítunk az ebéd éthordóban történő elszállítására az iskola konyhájáról.

Az étkeztetéssel kapcsolatos ügyekben az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:

E-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyesen: a NaGESZ, 8800 Nagykanizsa, Fő út 8. szám alatti irodájában

Étkezés térítés díj befizetésének módja:

A térítési díjak befizetésénél a csoportos beszedési megbízást javasoljuk elsődlegesen alkalmazni. Ebben az esetben havonta egyszer a bank levonja az étkezési díjat, így nem kell elmenni pénzt levenni, sorban állni, egyedi átutalást kezdeményezni, ami nemcsak időigényes, hanem plusz költséget is jelent.

Azok, akik a csoportos beszedéssel nem kívánnak élni, továbbra is a megszokott módon rendezhetik gyerekük iskolai étkeztetésének költségeit, azaz egyedi átutalással vagy készpénzzel történő banki befizetéssel.