2018. máj. 28 Kategória: Hírek Írta: 

Nyári táboroztatás- Zöldtábor

Értékelés:
(0 szavazat)
 
 

KEDVES SZÜLŐK!

 
 

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei nyáron is Napközis tábor szervezésével biztosítja azon családok számára, akik igénylik, az általános iskoláskorú gyermekek felügyeletét. 

Jelentkezés: 2018. június 6-ig, a NaGESZ 8800 Nagykanizsa, Fő út 8. szám alatti irodájában vagy az e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Tekintettel arra, hogy Ön kéri gyermeke felügyeletének ily módon történő biztosítását, a tábor működésével kapcsolatban az alábbi tudnivalókról tájékoztatom:

 
  1. A napközis tábor 2018. június 25–től augusztus 17-ig üzemel.

A tábor helyszíne: Napközis tábor (Zöldtábor) – Csónakázó-tó

A tábor működtetésével kapcsolatos ügyintézést (igényjelentés, lemondás, térítési díjfizetés): a NaGESZ a 06-20/429 0405 telefonszámán vagy az e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fogadunk el. 

A zöldtábor telefonszáma a tábor működése alatt: 06-20/285 61 25

 
  1. A gyülekezés helye: A Kőrösi Csoma Sándor - Péterfy Sándor Általános Iskola Péterfy Intézményegység udvara (8800 Nagykanizsa, Attila u. 2.)

A gyülekező:7,15-től (ettől az időponttól tanári felügyeletet biztosítunk).

Hazamenetel: 15,40 órakor, 16,30-ig tanári felügyeletet biztosítunk.

 
  1. Az Ön által befizetett napközis térítési díj a gyermekek napi háromszori étkezését foglalja magában (tízórai, ebéd, uzsonna), napi térítési díj összege bruttó 561 Ft.

Előre nem látható okok miatti visszamondást csak írásban fogadunk el, a NaGESZ elérhetőségein (8800 Nagykanizsa, Fő út 8., e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Befizetés visszatérítése csak ezen levél kézhezvételétől számított harmadik naptól igényelhető. Az előre nem jelzett hiányzások esetén visszatérítés nem igényelhető, ezen napok díjának átvitele más időpontra nem megoldható.

A tanév során járó normatív kedvezmények a nyári tábor idejére is érvényesek!

A térítési díjat egy összegben előre kérjük befizetni.

A befizetés lehetséges módja: szülő általi utalás netbankon keresztül, vagy szülő által készpénzben, Sberbankban történő befizetés. A fizetendő összegről írásbeli bizonylatot küldünk ki. Közleményben mindkét esetben a gyermek nevét, iskoláját és osztályát kérjük feltüntetni.

 
 

A térítési díj az alábbi bankszámlaszámra fizethető be:

Sberbank Magyarország Zrt   14100000-23203449-16000008

 
  1. A táborozás időtartama meghosszabbítható.

A táborozás időtartamát a NaGESZ-nél lehet módosítani (elérhetőség: 8800 Nagykanizsa, Fő út 8., e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

A kérésben minden esetben kérjük feltüntetni:

  • az érintett gyermek nevét,

  • az iskoláját és osztályát,

  • a szülő nevét és pontos lakcímét,

  • az igényelt időszak pontos meghatározását.

Minden esetben három nappal előbb kérjük a módosítást jelezni!

 

Kedves Szülők!

Kérem, hogy a felhívásban foglaltakat szíveskedjenek betartani!

Gyermekük egész napos elfoglaltságról képzett és gyakorlott pedagógusaink gondoskodnak. Programjaink sokfélék és színesek, szervezettek és szabadon választhatóak. Lehetőséget biztosítunk: túrákra, játékos vetélkedőre, játéktanulásra, számháborúra, barkácsolásra, zenehallgatásra, aerobicra stb.

Amennyiben a tájékoztatóban szereplőkön túlmenően kérdései adódnak, vagy a táborozással kapcsolatos más észrevétele lenne, az alábbi személyek adnak felvilágosítást:

  • Tóth Márta NaGESZ gazdasági ügyintéző 06-20/429 0405  

  • a mindenkori táborvezető a tábor működése alatt: 06-20/285 61 25

  • Fehér Ildikó Intézményi referens, Humán és Hatósági Osztály 06-20/849-2334

 

Gyermeke egészségi állapotáról a táborozást megelőző négy napon belül kiállított szülői nyilatkozat leadása szükséges, melyet legkésőbb a táborozás megkezdésekor a táborvezetőnek át kell adni.(a nyilatkozatminta a felhívás mellékletét képezi)

Kívánom, hogy gyermeke érezze jól magát, jó táborozást kívánok!

 

Nagykanizsa, 2018. május 23.

 Tisztelettel:
 Horváth István
 igazgató


Megjelent: 3508 alkalommal
Utoljára frissítve: 2018. máj. 30., szerda 09:22